Скриена камера

Дедото ги повика механичарите на мерцедес за проблемот со новото возило! Видео!

Меѓутоа кога механичарите дојдоа влегоа во колата и потоа од…
Повеќе
Типс

Полихроно-Халкидики-место за одмор во кое сите зборуваат српски и македонски! Видео!

Убава плажа, гостопримиливи домаќини и ќе помислите дека се наоѓате…
Повеќе
Риал

Бивши Маринец тврди – Најголеми терористи во светот се САД, Британија и Израел! Видео!

Во секоја земја во која интервенирала Америка и нејзините сојузници…
Повеќе
error: Content is protected !!