Злобните јазици велат добро било шо не и ја фрлила протезата! Их бре сеирџии едни!

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Babicka-nevesta-pijalok.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Babicka-nevesta-pijalok.jpg?resize=105%2C70AleksandarСмешно видеоХуморСмешно видеоЗлобните јазици велат добро било шо не и ја фрлила протезата! Их бре сеирџии едни!   https://www.youtube.com/watch?v=d6PERa8w9sYСмеј се секој ден
loading...