strahe-rusija-nato

Хајнц-Криситјан Штрахе, лидерот на Слободарската Парија на Австрија вели дека Европа треба да го возобнови светиот сојуз со Русија од 1815 година, меѓутоа Америка прави се за да го спречи тоа.

Им го плесна директно у фаца секоја чест!

Не е Русија агресор која во изминативе години го шири своето воено влијание во правец на границите на ЕУ туку, НАТО е тој кој се шири во правец на Руските граници.

За да го прочитате целиот текст одете на следниов линк

Извор http://www.kreativnisvetbalkana.net/

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Strahe-Rusija-Nato.jpg?fit=600%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Strahe-Rusija-Nato.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалРусијаХајнц-Криситјан Штрахе, лидерот на Слободарската Парија на Австрија вели дека Европа треба да го возобнови светиот сојуз со Русија од 1815 година, меѓутоа Америка прави се за да го спречи тоа. Им го плесна директно у фаца секоја чест! Не е Русија агресор која во изминативе години го шири своето воено...Смеј се секој ден
loading...