Типот вели ако ги социјализираш своите кучиња без оглед на расата или големината тие ќе бидат како мали кутренца! Погледнете и уверете се!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Питбули-играат-заедно.jpg?fit=1024%2C678https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Питбули-играат-заедно.jpg?resize=105%2C70AleksandarАнималсАнималсТипот вели ако ги социјализираш своите кучиња без оглед на расата или големината тие ќе бидат како мали кутренца! Погледнете и уверете се! https://www.youtube.com/watch?v=W4V6HYiuInsСмеј се секој ден
loading...