Е тогаш сте генијалец!!!

На нас останатите ќе ни остане задоволството што сепак успеавме да ја решиме!

Математика

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Математика.jpg?fit=393%2C395https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Математика.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалЕ тогаш сте генијалец!!! На нас останатите ќе ни остане задоволството што сепак успеавме да ја решиме!  Смеј се секој ден
loading...