Разликата е очигледна!

Alkohol-sranje

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Alkohol-sranje.jpg?fit=377%2C395https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Alkohol-sranje.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморХуморРазликата е очигледна!  Смеј се секој ден
loading...