Ќе се тепаш од учење, основно, средно, факс, мастер.. неспиени ноќи, нерви… и ќе дојде бе еден Амди Бајрам говор да ти држи. Тибам се!!!

amdi-bajram-govor

ФБ статус на Горан Б.

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Amdi-Bajram-Govor.jpg?fit=620%2C330https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Amdi-Bajram-Govor.jpg?resize=100%2C70AleksandarХуморХуморЌе се тепаш од учење, основно, средно, факс, мастер.. неспиени ноќи, нерви... и ќе дојде бе еден Амди Бајрам говор да ти држи. Тибам се!!! ФБ статус на Горан Б.Смеј се секој ден
loading...