Момакот очигледно ја згрешил земјата во која може да се прави фраер. Кога му дојде Русинот со два пара бркови му иба мамата!

Си го бараше и си го доби и тоа со боринче!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Амер-Рус-Тепачка.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Амер-Рус-Тепачка.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРусија,ТепачкаМомакот очигледно ја згрешил земјата во која може да се прави фраер. Кога му дојде Русинот со два пара бркови му иба мамата! Си го бараше и си го доби и тоа со боринче! https://www.youtube.com/watch?v=HQRDJ1JGVRk&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DHQRDJ1JGVRk&has_verified=1Смеј се секој ден
loading...