Југославија од 1990 тоа е кошарката на Голден Стејт Вориорс 25 години подоцна. Многу интересен напис на познатиот американски новинар Тим Хокинс кој прашува – Зошто најважниот тим на Олимписките игри не е Американскиот Дрим Тим?

За да го прочитате цел напис кликнете овде

Извор http://www.supersport.rs/

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Yu-drim-tim.jpg?fit=900%2C487https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Yu-drim-tim.jpg?resize=100%2C70AleksandarСпортКошаркаЈугославија од 1990 тоа е кошарката на Голден Стејт Вориорс 25 години подоцна. Многу интересен напис на познатиот американски новинар Тим Хокинс кој прашува - Зошто најважниот тим на Олимписките игри не е Американскиот Дрим Тим? https://www.youtube.com/watch?v=JIBaRgJDqZ8 За да го прочитате цел напис кликнете овде Извор http://www.supersport.rs/Смеј се секој ден
loading...