Една слика, илјада зборови …

Real

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Real-1.jpg?fit=750%2C726https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Real-1.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРусијаЕдна слика, илјада зборови ...  Смеј се секој ден
loading...