Ах тој Балкан, најубавите жени ги има! Се согласвате?

Ај ако сака барем еден мандат и наша претседателка да биде!

Anglija-Germanija-Hrvatska

 

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Anglija-Germanija-Hrvatska.jpg?fit=960%2C476https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Anglija-Germanija-Hrvatska.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморАх тој Балкан, најубавите жени ги има! Се согласвате? Ај ако сака барем еден мандат и наша претседателка да биде!  Смеј се секој ден
loading...