Комшииве ги бива за песна! Шо велите?

Келнер дај едно узо за комшијава …

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Andonis-Remos.jpg?fit=1024%2C576https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Andonis-Remos.jpg?resize=105%2C70AleksandarМузикаМузикаКомшииве ги бива за песна! Шо велите? Келнер дај едно узо за комшијава ...   https://www.youtube.com/watch?v=g7bCw0jMkKA&feature=shareСмеј се секој ден
loading...