Голeмата филмска ѕвезда Арманд Асанте откако изразил сочуство на семејството Николиќ прозборел и за талентот на Драган Николиќ. Рекол дека со огромниот талент кој го поседувал би можел да го посрамоти пола холивуд.

Имено двајцата глумци се запознале на снимањетo на филмот – Монтевидео – кога Асантe глумел фудбалски менаџер а Драган го глумел претседателот на ФИФА Жил Риме!

Armand-Asante

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Armand2.jpg?fit=900%2C400https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Armand2.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалГолeмата филмска ѕвезда Арманд Асанте откако изразил сочуство на семејството Николиќ прозборел и за талентот на Драган Николиќ. Рекол дека со огромниот талент кој го поседувал би можел да го посрамоти пола холивуд. Имено двајцата глумци се запознале на снимањетo на филмот - Монтевидео - кога Асантe глумел фудбалски менаџер...Смеј се секој ден
loading...