Асан во полиција:
-Како Се викаш?
-Асан ..
Каде живееш?
-На “Темјанушка” 14.
-Не Лажи! (Го истепуваат добро)
Вториот ден:
-Како Се викаш?
-Асан, Бе…. …
Каде живееш?
-На “Темјанушки” 14.
-Пак Лажеш! (Го тепаат повторно)
Третиот ден се повторува истото и полицајците го пуштаат.
Асан се прибира дома каде го пречекува Ајше:
-Ооо Мојот Асан !!! 3 дена те кријам. Секој ден доаѓаат цајкани и прашуваат “Тука ли живее Асан?”
И јас им викам “, нема таков човек овде.” …

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Policaec-Asan.png?fit=376%2C329https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Policaec-Asan.png?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморАсан во полиција: -Како Се викаш? -Асан .. Каде живееш? -На 'Темјанушка' 14. -Не Лажи! (Го истепуваат добро) Вториот ден: -Како Се викаш? -Асан, Бе.... ... Каде живееш? -На 'Темјанушки' 14. -Пак Лажеш! (Го тепаат повторно) Третиот ден се повторува истото и полицајците го пуштаат. Асан се прибира дома каде го пречекува Ајше: -Ооо Мојот Асан !!! 3 дена те кријам. Секој ден...Смеј се секој ден
loading...