Кој број треба биде? Шо велите?

Ова за математичарите и оние кои мислат дека се паметни. Ние останатите не се замараме многу. Нали?

Zagonetka

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Zagonetka.jpg?fit=830%2C830https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Zagonetka.jpg?resize=105%2C70AleksandarТехноТехноКој број треба биде? Шо велите? Ова за математичарите и оние кои мислат дека се паметни. Ние останатите не се замараме многу. Нали?Смеј се секој ден
loading...