Ќе се осветам за Либија, мажот, таткото браќата …

Обраќањето на Ајше Гадафи предизвика еуфорија кај народот во Либија.

Движењето на отпорот е формирано а во наредните месеци ќе се формира и влада во сенка.

Ајше-Гадави-Враќање

Во своето обраќање до народот рече дека ќе се бори за својата земја како што мајката се бори за своите деца.

Ајше 2

Секоја чест за оваа храбра жена. Можеби ако чичко Путин малку помогне се е можно. Шо велите?

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ајше-1.jpg?fit=231%2C300https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ајше-1.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалЌе се осветам за Либија, мажот, таткото браќата ... Обраќањето на Ајше Гадафи предизвика еуфорија кај народот во Либија. Движењето на отпорот е формирано а во наредните месеци ќе се формира и влада во сенка. Во своето обраќање до народот рече дека ќе се бори за својата земја како што мајката се...Смеј се секој ден
loading...