Сега ви е јасно нели?

Москва1

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Москва.jpg?fit=720%2C477https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Москва.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРусијаСега ви е јасно нели?  Смеј се секој ден
loading...