На која слики успеавте да ги забележите овците? Ама искрено! Да не се лажеме!Адервајз не е фер! Важи?

Ovci1

Ovci2

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ovci.jpg?fit=991%2C739https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ovci.jpg?resize=105%2C70AleksandarАнималсАнималсНа која слики успеавте да ги забележите овците? Ама искрено! Да не се лажеме!Адервајз не е фер! Важи?Смеј се секој ден
loading...