Они мене шо работам? Сеа ќе видите …

Македонец-во-странство

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Македонец-во-странство.jpg?fit=475%2C403https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Македонец-во-странство.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморХуморОни мене шо работам? Сеа ќе видите ...Смеј се секој ден
loading...