Треба сила да се извлече толкава риба!

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ribar-riba-golema.jpg?fit=1000%2C750https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ribar-riba-golema.jpg?resize=100%2C70AleksandarСпортТреба сила да се извлече толкава риба! https://www.youtube.com/watch?v=DTdkhkYgGno  Смеј се секој ден
loading...