Шо велиш не ти даваат Оскар! Ќе видиме таа работа!!!

Putin-DiKaprio-Oskar

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-DiKaprio-Oskar.jpg?fit=1000%2C541https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-DiKaprio-Oskar.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморХуморШо велиш не ти даваат Оскар! Ќе видиме таа работа!!!Смеј се секој ден
loading...