Каква учителка има ништо чудно што научил. Се чини дека покрај ваква тич’р ние и Кинески може да научиме! Шо велите?

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Gavran-ZBoruva.png?fit=739%2C412https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Gavran-ZBoruva.png?resize=105%2C70AleksandarАнималсАнималсКаква учителка има ништо чудно што научил. Се чини дека покрај ваква тич'р ние и Кинески може да научиме! Шо велите? https://www.youtube.com/watch?v=AfsnHVaScjgСмеј се секој ден
loading...