Во секоја земја во која интервенирала Америка и нејзините сојузници се создава хаос, масовни убиства и целосна анархија! Кој е виновен за тоа ? Одоговорот е познат …

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Marinec-Obvinuva.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Marinec-Obvinuva.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалРеалВо секоја земја во која интервенирала Америка и нејзините сојузници се создава хаос, масовни убиства и целосна анархија! Кој е виновен за тоа ? Одоговорот е познат ... https://www.youtube.com/watch?v=fIk69Q_Sv-wСмеј се секој ден
loading...