Блажо и Перо застанале да наточат бензин на една локална безинска пумпа… над касата стоело натпис:
Наградна игра, Главна награда “Бесплатен Се*с”.
Перо: Што треба да направеме за да учествуваме во наградната игра?
Пумпачот: Ништо посебно, јас ќе замислам еден број од 1 до 10 а вие ќе погодувате.
Перо: 5
Пумпачот: Не, 4
Блажо: 8
Пумпачот: Не, 1
Перо разочарн тргнал накај колата и му вели на Блажо:
Блажо нешто смрди овде, ова е чиста местенка…
Блажо: Нема врска Перо, не е местенка, Мара моја три пати ја има добиено главната награда…

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-4311.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-4311.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицБлажо и Перо застанале да наточат бензин на една локална безинска пумпа... над касата стоело натпис: Наградна игра, Главна награда 'Бесплатен Се*с'. Перо: Што треба да направеме за да учествуваме во наградната игра? Пумпачот: Ништо посебно, јас ќе замислам еден број од 1 до 10 а вие ќе погодувате. Перо: 5 Пумпачот: Не, 4 Блажо:...Смеј се секој ден
loading...