blazo-cacko

– Блажо бе, шо толку си замислен?!
– Как да не бидам замислен бе Ристо. Му дадех 2000 евра на Цацко за пластична операција.
– И шо сега?!
– Сега незнам как изгледе!!!

Зготвено од Горан!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Blazo-cacko.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Blazo-cacko.jpg?resize=100%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,Виц- Блажо бе, шо толку си замислен?! - Как да не бидам замислен бе Ристо. Му дадех 2000 евра на Цацко за пластична операција. - И шо сега?! - Сега незнам как изгледе!!! Зготвено од Горан!Смеј се секој ден
loading...