Не дека идат избори кај нас ама ете се погоди некако …! Шо велите?

bob-rock-izbori

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Bob-Rock-Izbori.jpg?fit=800%2C596https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Bob-Rock-Izbori.jpg?resize=100%2C70AleksandarХуморХуморНе дека идат избори кај нас ама ете се погоди некако ...! Шо велите?Смеј се секој ден
loading...