Во еден момент едниот рог му беше искршен меѓутоа то а не го поколеба алфа мажјакот и …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Borba-Bivoli.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Borba-Bivoli.jpg?resize=100%2C70AleksandarАнималсАнималсВо еден момент едниот рог му беше искршен меѓутоа то а не го поколеба алфа мажјакот и ... https://www.youtube.com/watch?v=MAjF5FWPidYСмеј се секој ден
loading...