Како се вика Босанка на која се и е јасно? – Јасна.
Како се вика Босанка која работи во сметководство? – Сабира.
…Босанка која преувеличува? – Зумира
…осамена Босанка? – Самира
…Босанец кој не пуши? – Недим
…Босанка која студира на ДИФ? – Садифа
…Босанец кој прави џем? – Џемо
…Босанка која ја бара баба и? – Џенана
…Босанка која се надева – Сенада
…Босанец кој никогаш не бил на месечината? – Муневер
…Босанка нимфоманка? – Небира

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/bosna.jpg?fit=499%2C401https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/bosna.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицКако се вика Босанка на која се и е јасно? – Јасна. Како се вика Босанка која работи во сметководство? – Сабира. …Босанка која преувеличува? – Зумира …осамена Босанка? – Самира …Босанец кој не пуши? – Недим …Босанка која студира на ДИФ? – Садифа …Босанец кој прави џем? – Џемо …Босанка која ја бара баба и?...Смеј се секој ден
loading...