А како ја напрајл че се изненадите!

Тејк а лук! Кардаши!

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Стрела-Калаш.jpg?fit=1024%2C576https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Стрела-Калаш.jpg?resize=105%2C70AleksandarТехноТехноА како ја напрајл че се изненадите! Тејк а лук! Кардаши! https://www.youtube.com/watch?v=G2PCSSpMl8E  Смеј се секој ден
loading...