Навистина е жално тоа што  му го направија на кутрото животно, меѓутоа иако тоа што се случи со младичот беше многу непријатно сепак се чини дека го заслужи сето тоа! Вие што велите?

Будалетинката го провоцираше Бикот арно ама кој последен се смее ...! Видео!https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Bik-momce.jpg?fit=550%2C309https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Bik-momce.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалНавистина е жално тоа што  му го направија на кутрото животно, меѓутоа иако тоа што се случи со младичот беше многу непријатно сепак се чини дека го заслужи сето тоа! Вие што велите? https://www.youtube.com/watch?v=ZqWzvrx4kMIСмеј се секој ден
loading...