Ја водат битката до последниот атом од својата сила! Уште еден доказ дека ние луѓето сме само една мала трошка во овој огромен универзум. Меѓутоа и најмалите трошки може да покажат дека имаат храброст и срце да се справат со сите тешкотии во животот!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Бура-брод-морнари.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Бура-брод-морнари.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалБродовиЈа водат битката до последниот атом од својата сила! Уште еден доказ дека ние луѓето сме само една мала трошка во овој огромен универзум. Меѓутоа и најмалите трошки може да покажат дека имаат храброст и срце да се справат со сите тешкотии во животот! https://www.youtube.com/watch?v=oxOzD_0yw88Смеј се секој ден
loading...