Повеќе по можност и можеби улите ќе ни бидат без снег? Шо велите?

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kamion-Sneg-Cisti.jpg?fit=1024%2C576https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kamion-Sneg-Cisti.jpg?resize=120%2C70AleksandarАвтоАвтоПовеќе по можност и можеби улите ќе ни бидат без снег? Шо велите? https://www.youtube.com/watch?v=YJEgkbq_b2QСмеј се секој ден
loading...