Една недела пред 14-ти Февруари, во пошта, ќелав чичко стручно става печат во вид на бакнеж на љубовни картички со натпис “Погоди од кого …” купот пред него е импозантен. Случаен пролазник го гледа со љубопитност и конечно го прашува што прави?
– Па испраќам околу илјада картички со натпис “Погоди од кого.”
– Хм, што е значењето?
– Адвокат сум за бракоразводни парници.

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/images-9.jpg?fit=300%2C168https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/images-9.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицЕдна недела пред 14-ти Февруари, во пошта, ќелав чичко стручно става печат во вид на бакнеж на љубовни картички со натпис 'Погоди од кого ...' купот пред него е импозантен. Случаен пролазник го гледа со љубопитност и конечно го прашува што прави? - Па испраќам околу илјада картички со натпис...Смеј се секој ден
loading...