Додуша далечната 1986 кога Вардар беше есенски првак во СФРЈ. Арно ама зошто да не и вечерва …

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Вардар-Динамо-З.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Вардар-Динамо-З.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортФудбалДодуша далечната 1986 кога Вардар беше есенски првак во СФРЈ. Арно ама зошто да не и вечерва ... https://www.youtube.com/watch?v=7V5gjigj_n8&feature=shareСмеј се секој ден
loading...