За ФК Вардар потпиша и нашиот репрезентативец Бесарт Абдурахими! Одличен фудбалер! Погледнете! Добредојде во Македонскиот Милан!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Бесарт-Абдурахими.jpg?fit=768%2C432https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Бесарт-Абдурахими.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортФудбалЗа ФК Вардар потпиша и нашиот репрезентативец Бесарт Абдурахими! Одличен фудбалер! Погледнете! Добредојде во Македонскиот Милан! https://www.youtube.com/watch?v=9EIKncZJVQIСмеј се секој ден
loading...