1922- 1933 На ова видео може да се види Македонскиот народ пред околу сто години на парада во Америка . Македонци со транспаренти на кои бараат слобода и независност на Македонија и Македонија на Македонците.

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/МПО.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/МПО.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеал1922- 1933 На ова видео може да се види Македонскиот народ пред околу сто години на парада во Америка . Македонци со транспаренти на кои бараат слобода и независност на Македонија и Македонија на Македонците. https://www.youtube.com/watch?v=h7BPCUXVHLoСмеј се секој ден
loading...