Во една минута Крешимир Мишак ја плеснува во фаца суровта реалност која ја живееме во капитализмот!

Како што вели Социјализмот изгледа како мало дете во поглед на пререњето на мозоците.

Тоа што корпорациите ни го прават е иако на луѓето во капитализмот им е се полошо и полошо, тие низ медиумите ги убедуваат дека всушност живеат се подобро!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Кресимир-Мишак.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Кресимир-Мишак.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалВо една минута Крешимир Мишак ја плеснува во фаца суровта реалност која ја живееме во капитализмот! Како што вели Социјализмот изгледа како мало дете во поглед на пререњето на мозоците. Тоа што корпорациите ни го прават е иако на луѓето во капитализмот им е се полошо и полошо, тие низ медиумите...Смеј се секој ден
loading...