Ќе успее ли Самурајот да го повлече огромниот шлепер на снегот?

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Самурај-Сузуки-Шлепер-Снег.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Самурај-Сузуки-Шлепер-Снег.jpg?resize=105%2C70AleksandarАвтоАвтоЌе успее ли Самурајот да го повлече огромниот шлепер на снегот? https://www.youtube.com/watch?v=H0tu3twuL_gСмеј се секој ден
loading...