… 23-тата титула на Јувентус. Раванели па да не остане покусо и тој …

Шо ќе кажете за оваа генерација на Бјанконерите!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Delpjero-Vijali.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Delpjero-Vijali.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортФудбал... 23-тата титула на Јувентус. Раванели па да не остане покусо и тој ... Шо ќе кажете за оваа генерација на Бјанконерите! https://www.youtube.com/watch?v=x4uGdCFvtasСмеј се секој ден
loading...