Влав, Жената му и Љубовникот (Виц)

Околу полноќ пред ресторан стое влав.
Поминуе негов пријател и го прашуе:
— Шо правиш бе тука?
— А бе жена ми е внатре со љубавникот!
— Еее, ами шо не влезиш и да направиш скандал?
— Сега бе, го чекам само типот да си ја плате сметката.

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/husband-wife-cartoon.jpg?fit=500%2C440https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/husband-wife-cartoon.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицВлав, Жената му и Љубовникот (Виц) Околу полноќ пред ресторан стое влав. Поминуе негов пријател и го прашуе: --- Шо правиш бе тука? --- А бе жена ми е внатре со љубавникот! --- Еее, ами шо не влезиш и да направиш скандал? --- Сега бе, го чекам само типот да си ја плате сметката.Смеј се секој ден
loading...