Влав и Хотлајн (Виц)

Влав разгледува весник и во него гледа реклама за жешка линија. Му се видело скапо ама пуштил срце и се јавил. Од другата страна на линија се јавува еден нежен женски глас:
– Аххх, колку сум запалена!… Кажи ми што сакаш да направам за тебе, сите желби ќе ти ги исполнам, само кажи која?
– Епа ко’ е таква работава јас ќе спуштам па ти јави ми се

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Влав-Хотлајн-Виц.jpg?fit=213%2C160https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Влав-Хотлајн-Виц.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицВлав и Хотлајн (Виц) Влав разгледува весник и во него гледа реклама за жешка линија. Му се видело скапо ама пуштил срце и се јавил. Од другата страна на линија се јавува еден нежен женски глас: - Аххх, колку сум запалена!... Кажи ми што сакаш да направам за тебе, сите желби...Смеј се секој ден
loading...