5 годишниот внук: Ај погоди како ми се вика воспитувачката во градинка?!
Јас: На која буква и’ почнува името?
Он: На Т
Јас: Тамара?
Он: Не
Јас: Тијана?
Он: Не
Јас: Теодора?
Он: Не
Јас: Тања?
Он: Не
Јас: Татјана?
Он: Не
Јас: Тода
Он: Не
Јас: Трпана, Тина?
Он: Не
Јас: Епа како?!?
Он: Тета Весна.

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Newborn.jpg?fit=1024%2C683https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Newborn.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХумор5 годишниот внук: Ај погоди како ми се вика воспитувачката во градинка?! Јас: На која буква и' почнува името? Он: На Т Јас: Тамара? Он: Не Јас: Тијана? Он: Не Јас: Теодора? Он: Не Јас: Тања? Он: Не Јас: Татјана? Он: Не Јас: Тода Он: Не Јас: Трпана, Тина? Он: Не Јас: Епа како?!? Он: Тета Весна.Смеј се секој ден
loading...