Таа трпеше, трпеше и тогаш пушти “гулапче”! Хахахаха! Се изнасмеа и рече: Не бев јас!

Водителката Марија Игњатова го изнасмеа целиот Балкан! Видео!https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-628.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-628.jpg?resize=105%2C70ЧорбаТВБалкан,Водителка,изнасмеа,Марија Игњатова,целиотТаа трпеше, трпеше и тогаш пушти 'гулапче'! Хахахаха! Се изнасмеа и рече: Не бев јас! https://www.youtube.com/watch?v=KnIxi3in6IQСмеј се секој ден
loading...