Ич ама ич не беше намерно ова. Еми затоа временската прогноза во Романија е толку популарна. Надарена женска да ви потскокнува на тв. Бах досадно нели. Пензионерите на Сител се топ! Хахахаха!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/0-229.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/0-229.jpg?resize=105%2C70AleksandarТВТВИч ама ич не беше намерно ова. Еми затоа временската прогноза во Романија е толку популарна. Надарена женска да ви потскокнува на тв. Бах досадно нели. Пензионерите на Сител се топ! Хахахаха! https://www.youtube.com/watch?v=uO7o1TQ9UG8Смеј се секој ден
loading...