… Кое може да спаси многу човечки животи! Секоја чест за изумот!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Воздушно-перниче-велосипедисти.jpg?fit=1024%2C576https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Воздушно-перниче-велосипедисти.jpg?resize=100%2C70AleksandarТехноТехно... Кое може да спаси многу човечки животи! Секоја чест за изумот! https://www.youtube.com/watch?v=46z8BxB0dxwСмеј се секој ден
loading...