3 минутно видео за извонредната стратегија на волците! Дали алфа мажјакот ќе ја поведе глутницата во победа или во пораз?

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Volci-Bafala.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Volci-Bafala.jpg?resize=100%2C70AleksandarАнималсАнималс3 минутно видео за извонредната стратегија на волците! Дали алфа мажјакот ќе ја поведе глутницата во победа или во пораз? https://www.youtube.com/watch?v=tCG1I-SsgwwСмеј се секој ден
loading...