Архитектот од Хонконг успеал да создаде 24 различни соби во една гарсоњера од 30 квадрати. Зарем е тоа можно? Погледнете и уверете се!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Гарсоњера-иднина.jpg?fit=512%2C288https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Гарсоњера-иднина.jpg?resize=105%2C70AleksandarТехноТехноАрхитектот од Хонконг успеал да создаде 24 различни соби во една гарсоњера од 30 квадрати. Зарем е тоа можно? Погледнете и уверете се! https://www.youtube.com/watch?v=f-iFJ3ncIDoСмеј се секој ден
loading...