Џенаро Гатузо беше многу пргав како играч а па како трењер изгледа дабетер е! Погледнете како му ја залепи една на помошникот! Што може да се очекува од бивши рагби играч!

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-941.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-941.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортФудбалЏенаро Гатузо беше многу пргав како играч а па како трењер изгледа дабетер е! Погледнете како му ја залепи една на помошникот! Што може да се очекува од бивши рагби играч! https://www.youtube.com/watch?v=rVP7JqOBmmg  Смеј се секој ден
loading...