Избеглициве изгледа гледале партизански филмови па им се одмаздуваат на Германциве. Шегата на страна изгледа си ја добија бељата Швабиве шо велите?

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Избеглици-вс.-пензионери.jpg?fit=620%2C348https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Избеглици-вс.-пензионери.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеал,ТепачкаИзбеглициве изгледа гледале партизански филмови па им се одмаздуваат на Германциве. Шегата на страна изгледа си ја добија бељата Швабиве шо велите? https://www.youtube.com/watch?v=DQOzBmDSeywСмеј се секој ден
loading...