А пациентката почна да воздивнува и превртува со очите …

Погодувате што се случи потоа нели?

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ginekolog-pacientkata.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ginekolog-pacientkata.jpg?resize=105%2C70AleksandarТВТВА пациентката почна да воздивнува и превртува со очите ... Погодувате што се случи потоа нели? https://www.youtube.com/watch?v=J1-SIMr9P_4Смеј се секој ден
loading...